Lessen / Workshops

Sophie Anglionin

 

Piano- en keyboardles     (Den Haag)

Muziek maken is samen je passie delen. Als artiest naar het publiek, als bandleden onder elkaar, of als docent naar een leerling. Het is geweldig om het plezier in piano- en keyboard spelen met anderen te delen. Met deze reden geeft Sophie al jaren les aan jong en oud. Haar lessen zijn divers en op maat. Denk aan:


piano spelen met behulp van bladmuziek

liedbegeleiding (akkoorden spelen en zelf erbij zingen)

voor kinderen: het keyboard ontdekken d.m.v. een leuke lesmethode


Improvisatie en op gehoor spelen kunnen ook aan bod komen. Sophie luistert naar de wensen van de leerling en behandelt de stukken die jij graag zou willen spelen. Aan het eind van de cursus mag je een zelfgekozen nummer opnemen in haar thuisstudio. Twee keer per jaar wordt door de docent voor iedere leerling een rapport gemaakt, zodat de ouders/verzorgers een goede indruk krijgen van de ontwikkelingen van hun kind. Twijfel je? Neem dan contact op voor een gratis proefles.


Tarieven

De lessen worden gegeven in cursussen van 12 lessen.


Privélessen

12 lessen van 30 min. ______________________________ €234,-

12 lessen van 45 min. ______________________________ €294,-

12 lessen van 60 min. ______________________________ €348,-


Duolessen

12 lessen van 45 min. ______________________________ €210,- p.p.

12 lessen van 60 min. ______________________________ €270,- p.p.


Alle prijzen zijn exclusief BTW en gelden voor leerlingen onder de 21 jaar. Voor leerlingen vanaf 21 jaar wordt er 21% BTW over de bestaande prijs gerekend.


Auditievoorbereiding / Muziektheorie     (Den Haag)

Voor iedereen die zich wil voorbereiden op een auditie voor het conservatorium (of een andere muziekopleiding) geeft Sophie lessen waarbij muziektheorie en solfège centraal staan. Ook wordt er aandachtig gewerkt aan de stukken die je wilt spelen op je auditie. 

Sophie heeft gestudeerd aan het Conservatorium in Haarlem en is op de hoogte van de toelatingseisen van de meeste conservatoria.


Workshops

Een muziekworkshop is niet alleen leerzaam en leuk, creatief samenwerken versterkt het groepsgevoel. Denk aan een workshop zang op een kinderfeestje, met je collega's songwriten als bedrijfsuitje, een workshop body percussion op een middelbare school, of misschien heb je altijd al eens een nummer willen opnemen? Vraag naar de mogelijkheden!